

SUSTAINABILITY SYMPOSIUM Efficiency, Electrification & Digital Transformation for Commercial Facilities

Co

AGENDA

ТІМЕ	who	TOPIC	DURATION
8:15am	Registration & Breakfast		45min
9:00am	Carrier	Welcome & Intros	10min
9:10am	Carrier	Carrier Overview	20min
9:30am	Smith Engineering	Electrification & Heat Pumps	30min
	Smith Engineering	Chiller Water Systems & Heat Recovery	30min
10:30am	Carrier	Refrigerants: Past, Present & Future	45min
11:15am	Carrier	Carrier's Digital Solutions	45min
12:00pm	Lunch		45min
12:45pm	Carrier	Cooling-as-a-Service	15min
1:00pm	Move to Breakout Areas		15min
1:15pm	Con Edison	NY Utility Rebates & Energy Efficiency Program	45min
	TRC	NJ Utility Rebates & Energy Saver Program	45min
2:00pm	Break		15min
2:15pm	All	Panel Discussion/Q&A	30min
2:45pm	Carrier	Closing Remarks	15min